Badalona respon a la crida del Sant Josep en el primer pas per salvar el centre

  0
  santpep.JPG

  05/02/2013 – La jornada festiva de dissabte va ser tot un èxit de participació que ha donat als organitzadors molta força per seguir endavant; la recaptació supera els 7.000 euros.

  La comissió Salvem Sant Pep va culminar dissabte la seva primera mobilització amb tot un èxit d’afluència. La diada destinada a recaptar fons per poder iniciar les reformes del centre parroquial i evitar el seu tancament va assolir un alt grau de participació de la societat civil badalonina i, òbviament, de la gent més propera a les diferents seccions i espais del Sant Josep. Segons declaren els organitzadors de l’esdeveniment, la recaptació, a falta d’acabar de fer diversos recomptes, supera amb escreix els 7.000 euros.

   

  Tot i que l’objectiu final d’aquest moviment és aconseguir els 25.000 euros suficients per iniciar les obres necessàries, des de Salvem Sant Pep asseguren que després d’aquest cap de setmana, més enllà dels diners, tenen “molts arguments i força” per tirar endavant. Han assolit una tercera part del pressupost que persegueixen i la comissió està convençuda de que arribarà fins al final. Saben del cert que tenen el recolzament d’entitats, comerços, Ajuntament i forces polítiques, figures de l’esport, com ara Mireia Belmonte, i de la ciutat i això els porta, afirmen, a seguir treballant.

   

  Gran recolzament del món del bàsquet

   

  Si per alguna cosa destaca el centre és per la seva secció de básquet, d’on han sortit grans jugadors i entrenadors que ara donen un cop de mà per mantenir oberta la casa que els va veure crèixer. Alguns dels objectes més preciats de la subasta van ser materials i roba esportiva que alguns clubs, com la Penya, el Barça i d’altres d’arreu d’Espanya, van enviar amb les signatures de jugadors. Per sobre de tot, però, va cridar l’atenció un parell d’enormes vambes de básquet signades per Pau Gasol.

   

   

  Els responsables del centre continuen preocupats perquè són conscients que es troben en una carrera contrarellotge; això sí, asseguren que vista la resposta al crit d’ajuda, estan molt més tranquils que fa un mes. D’ara en endavant continuaran organitzant activitats per augmentar els fons i poder iniciar les reformes el més ràpidament posible.

   

  Pots seguir l’agenda del Salvem Sant Pep i veure el número de compte pels donatius a la seva pàgina web.