31
    x publicar3.JPG
    04/02/2013
    Els dimonis es mantenen líders tot i caure contra el Ripollet que encara no ha perdut a la seva pista

El Badalonès, líder del grup 2 de segona catalana que només havia perdut un partit en la primera volta, va patir al segona derrota consecutiva, contra el Ripollet, un rival directe per l'ascens.
    Tots dos equips venien d'una derrota i van disputar un partit molt dur, amb episodis de tensió, que va caure del costat dels del Vallès i que, com va passar la setmana passada contra el Sant Quirze, va deixar l'average igualat.
    Els dimonis van saber compensar la mala sortida (6 a 0) amb un parcial 10 a 0 que els donava un lleuger avantatge al tancar el quart (14 a 18).
    Les defenses zonals van condicionar el joc dels dos equips. Primer la del Badalonès per aconseguir un rèdit de 10 punts (22 a 32), seguida de la resposta, també zonal del Ripollet, que va anul·lar els de Xavi Grau al final de quart (27 a 32 min 20).
    A la tornada dels vestidors, el partit es va endurir, i ajudat per un ambient hostil, el Ripollet va reduir la diferència (42 a 41).
    Seguint la mateixa tònica del tercer quart el Ripollet va aconseguir un coixí important a principi de període (49 a 41) i va enviar a Llorach, Suñé i Fontrodona a la banqueta amb 4 faltes
    Quan més grogui estaven els dimonis, els rebots ofensius de Rafa Morales, dos triples del Badalonès i una antiesportiva sobre Jimeno van tornar a igualar el partit (49 a 51), que es va resoldre des de la línia de tir lliure
    Amb empat a 55 a dos minuts pel final, els locals van arribar a tirar 10 tirs lliures mentre que el Badalonès només en va poder tirar 2 i va veure com se li escapava el partit.