Badalona retira els porcs senglars envestits pel tren quatre dies després

  0
  retirada porcs.jpg

  23/03/2017 – Els cadàvers de dos dels animals han estat des de diumenge al marge de les vies, a l'alçada del Front Marítim i el Progrés.

  Sens dubte ha estat un dels temes de la setmana a Badalona, i les seves conseqüències s'han allargat fins a quatre dies. Dissabte a la nit, un grup de porcs senglars van tornar a aparèixer a les vies del tren i van arribar fins a la zona del Front Marítim i el Progrés. Allà van ser desafortunadament atropellats per un dels darrers trens del dia, davant la mirada de desenes de persones i la Guàrdia Urbana, que seguia els animals.

   

  L'escena ha recorregut les xarxes socials com la pólvora aquests dies i, des de diumenge, el cos de dos dels senglars ha romàs al marge de les vies del tren. Fins aquest dimecres. Quatre dies han trigat Adif, responsable de les infraestructures ferroviàries, i l'Ajuntament en coordinar-se per escometre la retirada dels cadàvers dels animals, que ja havien despertat les queixes dels veïns de la zona.

   

  Els encarregats de la retirada han estat l'empresa especialitzada Sereca Bio, contractada com per Fomento de Construccions y Contratas. I és que serveis puntuals com aquest, que no acostumen a donar-se gaire, estan inclosos dins el contracte de servei de neteja general, però FCC no disposa de les eines adients. El cost, no obstant, serà assumit per Adif com a responsable dels terrenys. Des de Via Pública ja han demanat a la companyia ferroviària una millor coordinació si es torna a donar un cas similar.