Badalona reurbanitzarà la seva ‘frontera’ amb Sant Adrià

  0
  64
  Obres a Onze de Setembre.JPG

  11/10/2014 – Aquest dimarts es van presentar les obres de millora que es faran al carrer de l’Onze de Setembre, al barri d’Artigues.

  Aquest dimarts es van presentar les obres de millora que es faran al carrer de l’Onze de Setembre, al barri d’Artigues. El projecte de reurbanització d’aquesta via, els extrems de la qual són el carrer de Sant Oleguer de Sant Adrià de Besòs i el carrer de Simancas de Badalona, planteja un carrer amb un espai diferenciat per als vianants i per als vehicles, amb una nova pavimentació. Les dues voreres s’ampliaran fins als 3,40 metres, mentre que l’amplada de calçada es reduirà a 5,50 metres i inclourà una nova franja d’aparcament en cordó.

   

  La vorera cantó Badalona disposarà d’ arbrat, mentre que en la vorera del cantó Sant Adrià se situarà un nou enllumenat format per columnes de 6 metres d’alçada amb làmpades de vapor de sodi, els mateixos fanals que hi ha a la resta de carrers del barri d’Artigues. També es millorarà el sistema de recollida d’escombraries.

   

  Les obres inclouran la substitució de tota la xarxa de clavegueram, així com la supressió dels cables elèctrics amb traçat aeri. Els pasos de vianants en els extrems del carrer seran semaforitzats. En conjunt, les obres del carrer de l’Onze de Setembre milloraran l’accessibilitat dels vianants. El termini d’execució de les obres del carrer de l’Onze de Setembre és de 5 mesos.