“Els favorits són ells”

  0
  13
  Manu Balda.jpg

  11/10/2014 – Visita molt complicada al camp del líder i un dels grans favorits a l'ascens, l'Hércules, aquest diumenge a les 5 de la tarda. Molt a guanyar i poc a perdre per a un Badalona que té prou coixí de punts per jugar sense cap pressió. 

  11/10/2014 – L'Hércules, per pressupost i plantilla, és un dels ferms candidats a lluitar per l’ascens i de moment està complint amb el guió. L’equip que entrena l’exjugador de l’Espanyol José Rojo “Pacheta” va perdre en la primera jornada per 2-1 al camp de l’Eldense, però des de l’aleshores no ha parat de sumar. Ha guanyat quatre dels últims cinc partits i s’ha enfilat al capdavant de la classificació. “És un partit molt semblant al del camp del Nàstic, amb un terreny de joc de grans dimensions i contra un equip amb un potencial de segona A, on ens serà molt difícil puntuar”, explica Manolo González, que tot i això no renuncia a res en un duel on hi ha molt a guanyar i poc a perdre. El coixí de 13 punts atorga tranquil·litat i, com apunta el tècnic escapulat, “els favorits són ells”. 

  Per visitar el Rico Pérez Manolo González tindrà una baixa significativa a l’eix de la defensa, arran de l’expulsió d’Amantini contra l’Atlètic Balears. El central, que està fent un extraordinari inici de temporada, haurà de complir un partit de sanció i el seu lloc l’ocuparà Álvaro Vega. Fran Bea, pel seu cantó, segueix recuperant-se de la seva lesió i encara no entrarà en la llista de convocats, com tampoc ho farà l’argentí Facundo Ponzio, pendent de resoldre definitivament uns tràmits administratius que s’estan allargant més del compte, ni tampoc Manu Balda, que arrossega molèsties.