Badalona se suma a Reciclos, el sistema de reciclatge amb recompensa d’Ecoembes

  0

  Els veïns i veïnes de Badalona compromesos amb el reciclatge obtindran recompenses cada vegada que reciclin les seves llaunes i ampolles de plàstic de begudes. Això és possible per l’acord de l’Ajuntament amb Reciclos, el primer Sistema de Devolució i Recompensa (SDR) de reciclatge a l’Estat espanyol, que ha estat desenvolupat per Ecoembes, l’organització ambiental sense ànim de lucre que coordina el reciclatge d’envasos a tot el país.

  Badalona es converteix així en un dels primers municipis catalans que aposta per aquest sistema de reciclatge que incorpora la tecnologia mòbil a aquest hàbit, i, al seu torn, premia els ciutadans recicladors amb incentius que ajudin a millorar el seu entorn més proper.

  Els badalonins i badalonines poden reciclar les seves llaunes i ampolles de plàstic de begudes en un dels 552 contenidors grocs dels carrers de la ciutat -als quals se’ls ha incorporat tecnologia- i obtenir recompenses en fer-ho. Entre aquests incentius, destaquen productes per fomentar la mobilitat sostenible i accions per millorar l’entorn dels ciutadans de Badalona, així com contribuir a causes socials com la recollida d’aliments de Creu Roja.

  Per fer ús de Reciclos, els ciutadans de Badalona només han de descarregar-se la webapp, escanejar el codi de barres de l’envàs que volen reciclar i dipositar-lo a un dels contenidors grocs. En fer-ho, obtindran punts, denominats Reciclos, que podran canviar per les diferents recompenses que tinguin disponibles.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí