La Penya torna a exhibir el seu glamour a Europa (79-72)

0
    26
    Flash BDN

El Joventut segueix intractable a l’Eurocup. L’equip de Carles Duran va sumar a l’Olímpic la tercera victòria europea de la segona fase Eurocup davant el Mónaco, en tres jornades disputades i té a tocar els quarts de final.

El conjunt verd-i-negra va enfortir la seva defensa durant el primer quart però en atac també es va trobar amb una contundència defensiva semblant. Cap triple de sis intents possibles però gran inici d’Ante Tomic al període inicial, amb quatre punts, dues assistències i quatre rebots (12-16).

Amb el pivot croat a la banqueta, Simon Birgander va agafar les regnes sota cistella al segon temps i en un minut va capgirar el marcador amb cinc punts consecutius (17-16). Neno i Brodziansky van augmentar la diferència a dotze punts abans del descans (35-23) però el Mónaco va aconseguir escurçar la diferència amb un parcial de 0-14 (38-37).

La represa va començar amb la mateixa igualtat dels quarts anteriors. La Penya sempre manava al marcador (45-40) però el conjunt del Principat, al límit físicament, responia ràpidament. Amb Neno, Vladi i Tomic a pista el Joventut va recuperar el seu millor moment ofensiu i abans de concloure el tercer quart va recuperar el seu millor avantatge (56-47).

Als darrers deu minuts, el Joventut va mantenir aquesta intensitat i força i va confirmar la victòria i el lideratge en solitari al seu grup Eurocup. Gran actuació de Neno Dimitrijevic amb 22 punts.