Badalona s’incorpora al Circuit Estable de Cinema en Català

  0
  38
  incerta gloria.jpg

  20/09/2017 – El Teatre Principal acollirà una projecció cada darrer dijous de mes, a un preu de 4,5 euros.

  La ciutat de Badalona s’ha incorporat des d’aquest mes a la xarxa de poblacions que exhibiran un film de cinema català dins del Cicle Gaudí. La iniciativa es durà a terme gràcies a la col·laboració de l’empresa municipal que gestiona els teatres amb l’Acadèmia de Cinema en Català.

   

  Aquest dimarts s'ha presentat aquest cicle amb la presència de l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater; i de la presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola.

   

  El Cicle Gaudí permet accedir al visionat d’una pel·lícula de producció catalana i d’estrena molt recent a un preu molt ajustat. A Badalona, el tercer dijous de cada mes, el Teatre Principal acollirà un passi de pel·lícules de cinema fet a Catalunya a les 20.30 hores.

   

  Aquest dijous es projecta 'Incerta Glòria'. El proper 25 d'octubre, serà el torn de la reconeguda i premiada 'Estiu 1993', seleccionada per a representar Espanya als Oscar, i el 16 de novembre es podrà visionar 'Brava'.

   

  El preu de l’entrada és de 4,50 € La venda s’efectuarà a través dels canals habituals com la pàgina web de Ticketea.com i la taquilla del Teatre.

   

  Per a més informació podreu visitar la pàgina web del Cicle Gaudi (https://ciclegaudi.cat/ ) i la del Teatre Zorrilla (https://www.teatrezorrilla.cat/) .