Natzaret, Minguella, Círcol i Llefià inicien la temporada amb derrota

0
    33
    DSC04696.JPG

El curs 2017-2018 no ha començat amb alegria i sensacions positives. Els quatre equips badalonins que arrencaven competició oficial aquest cap de setmana no ha sumat cap victòria i haurem d'esperar a la segona jornada per sumar el primer triomf.

A Primera Catalana, Sant Andreu Natzaret va caure al Ricart davant l'Snatt's Femení Sant Adrià B (63-46). Les aspiracions aquest curs de dues entitats veïnes són molt diferents però l'inici del matx a Sant Adrià va ser molt igualat (14-11). Tot i així, un parcial de 19-4 al segon quart va obrir forat al marcador i el conjunt de Toni Sáez va marxar abans del descans (33-20).

Les badalonines de Gómez no van tirar la tovallola en cap moment i van mantenir un ritme constant al tercer quart per no deixar escapar les adrianenques al marcador per una diferència encara més gran (49-30). El millor parcial visitant va arribar als darrers segons de partit amb un 0-7 que va tancar el marcador final (63-46). Lago, amb 12 punts, va ser la jugadora amb millor puntuació del Natzaret. L'Olot serà el primer rival del Sant Andreu Natzaret a Badalona, dissabte a les 18h.

L'altre equip badaloní del grup, la AE Minguella, no va tenir gaire més sort que el Natzaret i també va caure amb contundència a Girona davant el Geieg B per un resultat de 69 a 41. Tot i així, el marcador va avançar de forma progressiva i equilibrada. Al primer quart la diferencia al marcador era només de 4 punts (14-10). Un triple de Cabrera al segon període (14-13) va ser el pròleg a un parcial local letal de 16-0 (30-13), tot i que van refer-se abans del descans (33-23).

La falta d'encert des del tir lliure al tercer quart va tancar pràcticament el partit (58-36), sense poder evitar un parcial final de 10-0 (69-41) abans de la botzina final. L'estrena a Casagemes serà aquest diumenge a les 17.45h davant l'Snatt's B.

Sense sort a Segona

L'inici de Lliga a Segona Catalana tampoc ha tingut somriures. La UB Llefià ha arrencat la nova campanya amb derrota davant el CN Caldes (71-61) i el  Círcol Gesesport ha perdut a La Plana contra el Sant Nicolau B (45-63). Santa Eulalia (diumenge 17.45h a Badalona) i L'Hospitalet (dissabte 17.45h al Baix Llobregat), són els pròxims rivals, respectivament.

Dos grups a Tercera

Tot i que encara no ha arrencat Tercera Catalana, els equips badalonins ja coneixen a quin grup han quedat enquadrat. Sant Josep, UB Llefià B i Divina Joventut B lluitaran al grup 1 de la categoria i Círcol B, Minguella B i Sant Andreu B representaran a la ciutat de Badalona al grup 2. La Lliga arrencarà el pròxim 30 de setembre.