Badalona s’oblida de les macrofestes de Cap d’Any per segon any consecutiu

  0
  Matinee-Winter-Festival.jpg

  02/01/2013 – El Pavelló Olímpic va donar la benvinguda al 2013 completament buit; l'Ajuntament va denegar les propostes de dues festes a diferents indrets de la ciutat per motius de seguretat.

  El Pavelló Olímpic de Badalona va romandre buit la matinada del dia 1 de gener per segon any consecutiu. Després d’acollir, des de 2009, tres macrofestes de Cap d’Any, el promotor musical Matineé Group va decidir el passat 2012 deixar l’emblemàtica instal·lació esportiva de la ciutat i traslladar l’anomenat Matineé Winter Festival al Palau Sant Jordi de Barcelona. Enguany, la situació ha estat la mateixa. L’Ajuntament explica que no ha rebut cap sol·licitud per part d’organitzadors d'oci.

   

  Aquesta classe d’esdeveniments desperten, des de la recent tragèdia al Madrid Arena, molta controvèrsia; preguntat fa ja setmanes, el govern local va afirmar que les condicions i obligacions de seguretat d’una festa així serien molt estrictes i que permetre-la seria una decisió a estudiar molt profundament.

   

  De la mateixa forma, fonts municipals asseguren que s’han rebutjat fins a dues propostes de festes a diferents dependències de la ciutat, de les quals no s’ha desvetllat la ubicació ni els agents interessats, per precaució i perquè cap complia les restriccions legals al 100%.