Badalona subvencionarà als autònoms l’impost de vehicles

  0
  coche.jpg

  04/11/2013 – El govern invertirà uns 100.000 euros en aquesta iniciativa, que va ser una de les condiciones de CiU per aprovar els pressupostos de 2012.

  La Junta de Govern Local va aprovat la passada setmana i de forma provisional les bases que han de regular l’atorgament de subvencions sobre l’impost de vehicles destinats a l’activitat empresarial o comercial de treballadors autònoms, una de les propostes que CiU va imposar com a condició al govern municipal per a l’aprovació dels pressupostos de l’any 2012.

   

  Amb la consecució total d’aquesta iniciativa, per a la qual s’invertiran uns 100.000 euros, les persones treballadores autònomes podran sol·licitar una subvenció del 50% de l’impost per a un vehicle professional per a l’exercici de 2014.

   

  “Malgrat que per la complexitat legal la mesura ha trigat més del compte a estar enllestida, ens satisfà que els autònoms de Badalona puguin rebre una subvenció a partir de l’any vinent”, ha declarat el líder de CiU, Ferran Falcó.

   

  Falcó considera que “incentius econòmics d’aquesta mena són els que poden atraure noves inversions a la ciutat i, d’altra banda, caldrà acompanyar amb més propostes similars”.

   

  El líder nacionalista ha deixat clar que “si bé aquesta és una bona notícia, el fet que sigui la culminació d’un compromís anterior no indica ni millors ni pitjors perspectives d’acord amb el govern municipal pel que fa a les ordenances fiscals i el pressupost municipal de l’any vinent”.