Els Castellers de Badalona encenen la metxa al C.C. Montigalà

  0
  castellers montigala.jpg

  15/04/2014 – La Colla Micaco participa de les activitats del projecte 'Encén la metxa!' al Centre Comercial de Montigalà.

  Els Castellers de Badalona han iniciat el compte enrere per les Festes de Maig. Durant dues setmanes han participat en el projecte 'Encén la metxa!', en el que les entitats de cultura tradicional i popular catalana de la ciutat apropen la seva activitat amb una sèrie d'activitats com a avantsala de les Festes de Maig.

   

  El torn dels de la Colla Micaco va començar el passat 3 d’abril amb el taller "Va de castells", en el que es van llegir contes i els més menuts van poder descobrir els castellers i les Festes de Maig tot jugant.

   

  Aquest dissabte 12 d'abril, els castellers van tenir la seva darrera partricpació. Va ser a la tarda, al Centre Comercial de Montigalà, on els Micacos van alçar fins a quatre pilars de 4, a més de realitzar un petit taller.

   

  Després del projecte “Encén la metxa!”, els Castellers de Badalona actuaran a la mitja part del partit de l’EuroBowl en que els Badalona Dracs s'enfrontaran als Alphen Eagles el pròxim dissabte dia 19 d’Abril, mentre que el 27 actuaran a la Festa Major de Sant Jordi de Montgat.