Badalona tindrà noves carrosses per la cavalcada gràcies TUSGSAL

  0
  36
  TUSGSAL cedeix a l'Ajuntament durant quatre anys tres plataformes-remolc

  TUSGSAL cedeix a l’Ajuntament durant quatre anys tres plataformes-remolc per convertir-les en les carrosses de la cavalcada de Reis. El conveni signat també preveu que les plataformes puguin ser utilitzades en altres activitats culturals

  L’alcalde Rubén Guijarro ha destacat que “tenir noves carrosses era un compromís que vam adquirir quan vam entrar al govern per tenir una cavalcada amb els elements i la categoria que mereix una ciutat com Badalona”.

  Aquest és el principal punt del conveni que aquest matí han signat l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, i el director general de TUSGSAL, Carles Fàbregas, a la seu badalonina de l’empresa d’autobusos. A l’acte també hi ha assistit la regidora de Cultura i Mobilitat de l’Ajuntament de Badalona, Anna Maria Lara, el president del consell d’administració de TUSGSAL, Federico Llobet i el subdirector general de l’empresa, José María Parra.

  La signatura del conveni, que tindrà una vigència 4 anys, preveu la cessió gratuïta de tres plataformes-remolc dissenyades amb les característiques necessàries per a poder guarnir-les com a carrosses dels Reis d’Orient per a les cavalcades. Es tracta de vehicles carrosses de 10 metres de longitud, 2,5 d’amplada i 1,5 d’alçada. A més, les plataformes, que també es podran utilitzar en altres esdeveniments, estan preparades per a aprofitar al màxim la seva superfície per a temes artístics, donat que els grups elèctrics i altres elements mecànics se situen a sota o fora de la plataforma.

  TUSGSAL també es farà càrrec de la revisió mecànica, el manteniment, la custòdia i l’emmagatzematge de les plataformes. Pel que fa a la cavalcada es garanteix la presència de servei tècnic (un cotxe, un conductor i un mecànic) al carrer de la comitiva per atendre qualsevol eventualitat mecànica de les carrosses i les plataformes.

  Pendent des de 2010

  Rubén Guijarro ha recordat que “des de l’any 2010 no es renovaven les carrosses i per això hem treballat amb rapidesa per assegurar que disposàvem d’aquestes noves plataformes per donar la benvinguda als Reis d’Orient”.

  El director general de TUSGSAL, Carles Fàbregas, ha celebrat “continuar col·laborant amb l’Ajuntament en un acte de ciutat tan important per als veïns, especialment per als infants,  i seguir enfortint la nostra relació amb Badalona”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí