Badalona tindrà un nou servei de bicicleta elèctrica a inicis del 2023

  0
  74

  Badalona comptarà amb un nou servei de bicicleta elèctrica a inicis del 2023. El calendari, encara per definir per part de l’AMB, podria avançar la implementació del servei a finals d’aquest any. El projecte és l’AMBici, una xarxa d’estacions de 2.500 bicicletes elèctriques que es repartiran per 15 municipis metropolitans, entre ells Badalona. Hi haurà un total de 236 estacions. A finals del 2022, l’AMB té previst inaugurar el servei en dos municipis i tenir-ho tot implantat no més tard del març del 2023 en les 13 ciutats restants.

  A banda de Badalona, els municipis que comptaran amb el servei seran: Hospitalet de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Molins de Rei, Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Gavà i Castelldefels. El servei, impulsat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, serà gestionat per TMB.

  Vies claus

  L’AMB treballa en dos projectes importants per connectar Badalona amb municipis annexos com Sant Adrià i Barcelona mitjançant aquest servei de bicicletes. Un estarà al carrer Eduard Maristany i l’altre connectarà Alfons XIII amb Sant Adrià i el carrer Guipúscoa de Barcelona.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí