Badalona va estar present a la Marató de Nova York amb Xavier Giró

0
    33

04/11/2014 – El badaloní Xavier Giró i Nieto, un dels 50.869 corredors, va finalitzar la cursa en 2 hores, 56 minuts i 19 segons i va quedar a la 471a posició.

El passat diumenge, 2 de novembre, es va celebrar l'acte més important de Nova York, la 44a Marató de la Ciutat de Nova York TCS, també la cursa més popular del món, que atreu als millors atletes professionals i una àmplia gamma de corredors recreatius.

La cursa va iniciar el 1970 amb només 127 participants competint amb quatre voltes pel Central Parck, ara enguany han participat 50.869 corredors -xifra rècord, un dels quals ha estat el badaloní Xavier Giró i Nieto, que amb el dorsal 638 va finalitzar la cursa en 2 hores, 56 minuts i 19 segons i així quedant a la 471a posició, mentre que el kenyà Wilson Kipsang (2:10:59) s'ha convertit en el guanyador d'aquesta edició.

El badaloní Xavier Giró forma part de CorreBDN, un equip de corredors i corredores populars que fomenta la pràctica de l'exercisi físic a través de les relacions socials. A més, participa a la Lliga ChampionChip de Catalunya i en nombroses curses de muntanya.