30

4/11/2014 – Les absències condicionen el joc del Natzaret a Primera. A segona, la Minguella segueix a dalt, el Joventut Femení es recupera i el Llefià, en la bona línia.

Primera Femenina

Les baixes estan afectant al Natzaret que no fer el joc que li agradaria per la falta d’efectius. En la visita del Terrassa, el Sant Andreu va tornar a patir per poder competir.

Tot i les dificultats la primera part va ser igualada, però l’encert en triples de les visitants van fer que portessin la iniciativa al marcador. Al descans, però 24-27.

A la represa, les visitants seguien portant la iniciativa i l’encert en els tirs lliures van fer que controlessin el partit tot i l’esforç del Natzaret.

Maria Garrido amb 11 punts va ser la jugadora més destacada de les locals, conscients que per guanyar els partits han d’estar quasi perfectes tant al davant com al darrera.

A l’espera de recuperar efectius, el proper partit torna a ser a casa contra l’Olot, dissabte a les 19.15h.

Segona Femenina

A segona femenina, victòria de la Minguella s’enfrontava a un equip complicat. El Vendrell es un equip molt intens en defensa i ben ordenat en atac.

Les blaves van controlar molt bé els punts forts del rival i van poder fer el seu joc per sumar la cinquena victòria de la temporada que les manté en la part alta de la classificació, terceres amb només una derrota.

Aquest cap de setmana tornen a jugar a casa contra un rival molt exigent, el Manyanet Reus, un dels candidats a l’ascens i ara mateix empatat a la classificació amb la Minguella. El partit, diumenge a les 17.30.

El Joventut Femení va aprofitar la visita a la pista del cuer per guanyar a un Cerdanyola que encara no s’ha estrenat aquesta temporada.

Suposa la segona victòria consecutiva de les verd i negres. Dissabte a les 18h contra el Xamba buscaran la tercera.

El Llefià continua amb la feina ben feta tot i que els resultats no acompanyen. Contra el Reus el 69-49 és enganyós ja que les de Toni Madrid van tenir opcions fins el tram final, contra un dels millors equips del grup.

La primera part va ser molt igualada amb un joc efectiu davant i defenses intenses al darrera. Un triple a l’últim atac abans del descans deixava el Llefià amb un punt d’avantatge (29-28).

A la represa, el Reus va sortir més contundent i va anotar 8 dels seus 10 triples en aquest període. El Llefià va haver d’obrir el camp i això va donar més espais a les locals que anotaven amb facilitat.

Les visitants es resistien a llençar la tovallola després de la bona feina durant tot el partit. Però la solvència d’un aspirant al títol es va acabar imposant en el tram decisiu i va augmentar diferències als últims 5 minuts.

Tot i el complicat inici de temporada, el Llefià està treballant bé. Diumenge al migdia contra el Ribes intentarà arrodonir-ho amb el premi de la tercera victòria.