Badalona viu un mes reivindicatiu en favor de la figura de la dona

  0

  Badalona commemora un any més el Dia Internacional de les Dones amb un acte institucional a la plaça de la Vila. Es farà el mateix 8 de març a les 17.30 hores, on es llegirà la Declaració Institucional que es va portar al Ple celebrat el passat 22 de febrer.

  L’acte forma part de la campanya “Reivindicatives i diverses”, que es desenvoluparà durant tot el mes de març i que inclou més d’una trentena d’activitats organitzades per l’Ajuntament i per les diferents associacions, grups i plataformes feministes de la ciutat.

  Un cop finalitzat l’acte es va dur a terme la mobilització organitzada per la Plataforma 25N, consistent en una manifestació entre la plaça de la Vila i la plaça dels Països Catalans. Durant tot el mes hi ha obert un certamen de curtmetratges de temàtica d’igualtat i un certamen de vídeos de Tik-Tok.

  Les produccions premiades es donaran a conèixer el 30 de març en un acte al Saló de plens. De la mateixa manera, fins a final de març es poden participar en diferents xerrades, presentacions de llibres, exposicions, tallers, projeccions de curts o fins i tot en un partit de futbol de dones organitzat a l’estadi. Per conèixer totes les dates i el programa de la campanya ‘Reivindicatives i diverses’ visita aquest enllaç.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí