La Fira BadaTerra reapareix a Badalona amb novetats sorprenents

  0
  33

  Sals marines, vermuts artesanals, cerveses d’oli i molts més productes

  De l’11 al 13 de març, la plaça Pompeu Fabra acollirà durant tot el dia la dotzena edició de la Fira BadaTerra, esdeveniment organitzat per l’empresa badalonina Evident Events. BadaTerra s’ha consolidat com una de les fires de referència a la ciutat, la principal pel que fa als productes ecològics, de proximitat i artesans. L’objectiu d’enguany és dotar l’esdeveniment de normalitat total i fer una crida a tots els badalonins i badalonines perquè s’hi acostin.

  Les novetats

  La Fira BadaTerra ofereix un ampli ventall de productes. Des d’alimentació a artesania, passant per xerrades, tallers i activitats de tota temàtica i per a totes les edats. Cal destacar que la dotzena edició de l’esdeveniment comptarà amb 90 parades, 12 de les quals seran expositors de Badalona.

  Com a novetats significatives, des de l’organització ens detallen el següent: “Hi haurà parades dedicades a productes innovadors, com la sal marina sense refinar i amb herbes i espècies, els vermuts artesanals o les cerveses fetes amb oli. També hi haurà productes fermentats com la Kombutxa i parades de productes elaborats amb tòfona”. Els clàssics embotits i formatges ecològics no hi faltaran, com tampoc les parades d’artesania, joguines i cosmètica natural fetes amb tot de productes fets a mà.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí