Badalona viu un cap de setmana ple d’activitats esportives

  0
  28
  CEM Sistrells.jpg

  09/05/2015 – Entre les activitats esportives d'aquest cap de setmana també cal destacar el Gran Premi Badalona de patins de vela.

  En el marc de les Festes de Maig, Badalona acull aquest cap de setmana un ampli ventall d'activitats esportives com l'Onzè aniversari del Complex Esportiu Municipal Sistrells, el Gran Premi de Patins de Vela, el VI Open Benjamí Ciutat de Badalona de tennis taula i un Curs d'introducció al submarinisme.

   

  Onzè aniversari del Complex Esportiu Municipal Sistrells

  El Complex Esportiu Municipal Sistrells celebra aquest mes de maig l'11è aniversari amb un seguit d'activitats esportives obertes a la ciutadania. Entre aquestes activitats cal destacar el Duatló Infantil Trisisistrells, que es corre avui dissabte, 9 de maig a partir de les 10.30 hores, al parc de Montigalà. Aquersta primera edició de la duatló està pensada per a nens de 6 a 13 anys.

   

  També aquest diumenge, 10 de maig a les 11h, al parc de Montigalà, s'ha organitzat una activitat solidària: 'Badalona es mou contra la fam!', amb l'objectiu de recollir aliments per al Banc d'Aliments de Badalona.

   

  D'altra banda, el 21 de maig, i en el marc d'aquest onzè aniversari, es farà la 1a Cronoescalada per parelles Cal Dimoni. La cursa, de 3,5 quilòmetres i d'un desnivell de 100 metres, començarà a les 18.45h. Per poder-hi participar cal inscriure's prèviament al CEM Sistrells.

   

  L'acte de clausura d'aquest aniversari serà el dissabte, 23 de maig de 10.30 a 12h, a la plaça de l'Alcalde Joan Manent, amb la 'Marathon Spingie' on hi haurà música en directe.

   

  Gran Premi Badalona de Patins de Vela

  Aquest cap de setmana, 9 i 10 de maig, s'inicia també el Gran Premi Badalona de Patins de Vela, en aigües de davant del Club Natació Badalona, situat al carrer d'Eduard Maristany, 5-7. La regata, de nivell 3 de la categoria sènior, començarà avui dissabte a les 13 hores, però la competició continuarà el cap de setmana vinent, 16 i 17 de maig.

   

  VI Open Benjamí Ciutat de Badalona de Tennis Taula

  Coincidint amb les Festes de Maig aquest cap de setmana, dissabte i diumenge,  dies 9 i 10, es disputa al Club Tennis Taula Badalona (carrer de Sant Anastasi, 14), el VI Open Benjamí Ciutat de Badalona de Tennis Taula, prova oficial de la Federació Catalana de Tennis de Taula i que puntuarà pel rànquing català.

   

  La competició, organitzada pel CTT Badalona, comença avui dissabte a les 9h i acabarà demà diumenge a les 10 del matí. En aquest Obert hi participen tots els infants nascuts l'any 2004 o en anys posteriors a les categories d'equips benjamins mixtes, individual benjamí masculí i femení.

   

  Curs d'introducció al submarinisme

  També aquest diumenge, 10 de maig de 9 a 13 hores, es farà a les instal·lacions de la Piscina Mireia Belmonte (carrer d'Eduard Maristany, 9), un curs d'introducció al submarinisme per a joves majors de 16 anys.

   

  L'activitat, organitzada per la Societat d'Activitats Subaquàtiques de Badalona (SASBA), pretén que els joves tinguin el primer contacte amb el món de la immersió.