Badalonès i Maristes fan els deures abans de les vacances

0
    29

21/15/2015.- El Badalonès va resoldre amb solvència un enfrontament contra un rival directe, el Tarragona. A Segona, els Maristes tanquen l'any com a millor equip de la categoria.

El triomf dels dimonis es va començar a gestar ja a la primera part. Una excel·lent defensa va deixar el rival en només 13 punts anotats en els dos primers quarts.

La diferència era molt significativa amb el 34-13 del primer quart. Però a la represa, van trencar el partit definitivament amb un parcial de 15-0, liderat per Albert Riera, amb 3 triples consecutius.

La segona part va ser un tràmit i va servia a l'equip per agafar confiança i aspirar a les posicions de privilegi. De fet, el Badalonès marxa de vacances segon, encapçalant un grup de 3 perseguidors del líder del grup 2 de Segona, el Salou.

A Segona,  els Maristes van sumar a Caldes una victòria més gràcies a la defensa de la segona part. La primera va ser molt igualada, amb diferències molt curtes i fins i tot els locals van arribar al descans per davant al marcador, 39-36.

A la represa, però, el partit a canviar amb una defensa de l'Ademar que va deixar al rival anotar només 7 punts. Amb un parcial de 7 a 22, el partit quedava pràcticament decidit.

A l'últim parcial, l'equip va mantenir les diferències fins el 65-77. Els de Lluís Garcia marxen de vacances com al líders del grup 3 de Segona amb només un partit perdut, el millor balanç dels 4 grups d’aquesta categoria.

El Sant Andreu va perdre un partit que havia controlat durant molts minuts. Fins al tercer quart van anar per davant però les errades no forçades i la falta de control del rebot van impedir marxar al marcador.

Tot i així a mitjans del tercer quart l'avantatge era de 9 punts. A partir d'aquí, l'equip va marxar del partit durant 5 minuts i no va anotar cap punt durant la desconnexió. Això va permetre al Barberà donar-li la volta al marcador.

El Natzaret va entrar en una dinàmica de nervis i d'estar més pendents de l'àrbitre que del joc. A 6 minuts pel final, el desavantatge era de 14 punts.

L'equip, lluny d'abaixar els braços, va reaccionar amb coratge i pressió per arribar a la última jugada amb opcions d'empatar. El triple final no va entrar i la victòria es va escapar de La Plana.

El Llefià va anar sempre a remolc en un partit amb 8 jugadors del primer equip disponibles i que va dominar clarament el Sant Jordi.