Barça, Espanyol i Dracs omplen de regals el Germans Trias

  0
  14
  C1VUX8JWEAA3UsM.jpg

  04/01/2017 – Rafinha, Ter Stegen, tota la primera plantilla blanc-i-blava i una delegació del club badaloní de futbol americà visiten l’hospital.

   

  Igual que el Divina Seguros Joventut, altres entitats del món de l’esport tant locals com de caràcter internacional s’han acostat a l’Hospital Germans Trias per fer una visita als nens i nenes hospitalitzats.

   

  Ahir va ser el torn del FC Barcelona, club que estaria representat pels futbolistes Ter Stegen, porter blaugrana, i pel migcampista Rafinha.

   

  La mateixa comitiva que va rebre la Penya, formada per Jordi Ara, gerent territorial de l’Institut Català de la Salut en la Metropolitana Nord, Beti Bayès, directora de Can Ruti, i els regidors Francesc Ribot i Maria Gallardo, donaria la benvinguda als jugadors del Barça.

   

  El màxim rival ciutadà del FC Barcelona, el RCD Espanyol, no voldria ser menys i avui s’ha desplaçat amb la totalitat de la seva primera plantilla a l’Hospital Germans Trias i Pujol.

   

  Els futbolistes blanc-i-blaus, el tècnic Quique Sánchez Flores i una representació encapçalada pel vicepresident Carlos García Pont, el conseller delegat, Ramon Robert, i el conseller, Mao Ye, s'han acostat al hospitalari de Badalona per a repartir regals.

   

  Aquesta mateixa acció també l’han repetida els Badalona Dracs. L’entitat dedicada al futbol americà ha aterrat a Can Ruti amb jugadors dels equips flag, cadet, júnior, sènior i femení i amb el seu president, José Luis Soler. Gran detall dels negre-i-plata.