El Mini del Sant Josep, subcampió del Trofeu Molinet

0
    18

04/01/2017 – El Bàsquet Cornellà derrota l’equip de Sergi Curto després de completar una segona meitat molt més regular.

La 54ª edició del Trofeu Molinet ha estat a punt de comptar amb un campió badaloní. Al final, però, el Mini del CB Sant Josep no podria sumar un nou èxit esportiu més a la seva espectacular temporada.

En el torn de matí, els parroquials superaven amb autoritat el seu enfrontament de semifinals, fent col·lapsar l’atac del Bàsquet 3 Viles a base d’intensitat i velocitat en el joc (68-35).

El Cornellà era l’últim escull a superar, però després d’una primera meitat molt igualada (27-28), els del Baix Llobregat deixarien anar el Sant Pep (43-66). Els groc-i-liles tornen cap a Badalona amb un notable segon lloc.

La Penya cau a les semifinals del WIT Nacex

En les semifinals del torneig femení U18 WIT NAcex, el Snatt’s viuria un partit sense massa història contra el Divina Seguros Joventut. L’atac adrianenc fregaria l’excel·lent i no deixaria que el júnior la Penya se sentís còmode. Després del primer quart (23-8), el Divina ja veuria clar que li caldria fer un sobreesforç al llarg de 40 minuts per no encaixar un correctiu.

Les noies de Xavi Expósito, però, no podrien igualar la velocitat i el ritme d’anotació mantingut pel Femení. Tot i millorar molt en el segon període, convertint 21 punts, les verd-i-negres continuarien patint massa en defensa (50-29). Amb el 77 a 38 del tercer període tot quedaria tancat, ja que els últims deu minuts només servirien per veure si el Snatt’s superava els 100 punts (98-50).