Barça, Madrid, Sevilla i Atleti, caps de cartell del VIII Torneig Benjamí Benitosports del CF Sistrells

  0
  54
  unnamed-1.jpg

  26/05/2017 – La competició aterrarà a Badalona del 2 al 4 de juny, amb més de 80 partits i 36 equips participants.

   

  Els millors equips benjamins d’arreu d’Espanya es concentraran a Badalona del 2 al 4 de juny per disputar la VIII edició del Torneig Benitosports CF Sistrells. Enguany, l’esdeveniment organitzat pel club badaloní comptarà amb sis equips més que la temporada passada. En total, el públic de la ciutat podrà gaudir de més de 80 partits de futbol set entre alguns dels planters més importants de l’estat.

   

  El torneig començarà divendres 2 de juny a partir de les 18h al Municipal de Sistrells. Dissabte (de 9h a més enllà de les 20h) hi haurà futbol durant tot el dia i diumenge es posarà el punt final a la competició amb les eliminatòries decisives i la final (14h).

   

  FC Barcelona, Real Madrid, Sevilla, Vila-Real, Llevant, Celta i Atlético de Madrid són els ‘caps’ de cartell del torneig, tot i que un club de primer nivell internacional com l’Oporto també hi participarà. A nivell de Catalunya, clubs de referència com l’Hospi, el Cornellà, el Nàstic, el Sant Andreu o la Damm seran a Badalona.

   

  Pel que fa als equips ‘locals’, quatre plantilles del Sistrells i un equip de Bufalà, Pomar, Pere Gol i CF Badalona ja estan confirmats entre els inscrits. La primera fase de la competició comptarà amb nou grups de quatre conjunts, els quals buscaran accedir a les rondes finals.

   

  Barça, Sistrells ‘B’, Bon Pastor i Can Tries formen el grup I, mentre que Sistrells ‘C’, Real Madrid, Pere Gol i BCN Elite Denver configuren el grup II. El grup III és per Sevilla, Sistrells ‘D’, Nàstic i Vilassar de Dalt i el IV per Vila-Real, Cornellà, Hospi i Sant Andreu.

   

  Llevant, Sistrells ‘A’, Pomar i Bufalà han quedat integrats dins del grup V i el VI és pel Porto, el Sant Cugat, el Bonaire i el CE Terrassa. Celta, Reus, Granollers i Martinenc són al grup VII i Getafe, Jàbac, Vilanova del Vallès i CF Badalona al VIII. L’últim grup és per Atleti, Damm, Tecsoccer i Gimnàstic Manresa.