Bassas marxa al Gran Canària i creu que la decisió de la Penya és “injusta”

  0
  36
  David Grau / CJB

  Encara que pugui ser sorprenent, Ferran Bassas ja no és jugador del Joventut. És més, el base badaloní s’ha incorporat al Gran Canària.

  Tot i que encara tenia un any més de contracte – va arribar l’esti del 2020 a Badalona -, la Penya li va comunicar que el proper curs no tindria protagonisme. Aquesta alerta va sorprendre el base badaloní i d’aquesta manera s’ha sincerat a l’Esportiu.

  “Duran em va explicar que comptava amb mi i que hauria de lluitar amb el Guillem i l’Andrés per guanyar-me els minuts. Vaig entendre el missatge i vaig acceptar el repte […] al cap d’uns dies en Jordi Martí va trucar al meu representant dient el contrari, que no comptaven amb mi i que apostaven pel Guillem i per l’Andrés”, relata.

  Aquesta situació, va sorprendre en Ferran. “No m’ho esperava, i sincerament crec que és injust. Quan no he estat lesionat he demostrat que he ajudat la Penya a fer un salt i a estar entre els millors. No entenc com no confien ara en mi”, afegeix Bassas, qui s’ha acomiadat de la Penya i els seguidors amb una carta.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí