La Penya renova els joves…i també amb el CB Prat

  0
  76
  David Grau

  Durant els darrers tres mesos, la direcció esportiva del Joventut ha reforçat els lligams de vinculació que tenia amb els joves del planter verd-i-negre.

  Zsombor Maronka, Yannick Kraag i Jordi Rodríguez han estat els tres noms que han estat notícia des del mes d’abril.

  L’aler hongarés Maronka va ser la primera notícia en què la Penya va anunciar la seva renovació durant 5 temporades, fins al 2027. Al darrer mes, la Penya i l’aler neerlandès Kraag van ampliar el seu vincle fins al 2026.

  Així mateix, l’extraordinari any de Jordi Martínez al Júnior i a la Penya B en lliga EBA han tingut les seves conseqüències positives. L’aler ha arribat a un acord que els uneix fins al 2027.

  18è any de matrimoni

  Aquestes tres renovacions han arribat abans de l’acord de renovació entre el Joventut i el CB Prat.  El proper any serà el divuitè any no consecutiu –la relació es va interrompre durant la campanya 2017-18– en què les dues entitats uneixin esforços per un bé comú.

  El Prat ha descendit aquest curs a LEB Plata i serà una nova oportunitat perquè els joves del planter tinguin minuts a pista i alhora aprofitin les oportunitats que els hi arribi del primer equip.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí