Bauzà s’entona contra un dels líders (71-64)

0
    26

09/11/2015 – El pivot vinculat del FIATC Joventut destaca en el triomf aconseguit per l’Arenys contra el CB Mollet, un dels equips que encara no havia perdut.

L’Arenys Joventut tallaria la mala dinàmica de cinc derrotes consecutives davant el rival més inesperat possible. El Mollet es presentava al Pavelló Fons de les Creus acreditant un balanç de resultats impecable (6/0), estadística que veuria trencada contra els verds.

A nivell global, l’Arenys completaria 40 minuts molt més sòlids en la major part de les facetes del joc. El bloc de César Saura l’alimentaria a base de rebots ofensius (15), exhibiria un estil coral (17 assistències) controlaria les seves pèrdues (10) i en forçaria bastantes del Mollet (15).

Amb Artur Grau marcant el ritme i Aritz Tomás (17 punts i 25 de valoració) executant, el vinculat de la Penya dominaria el marcador ja des del primer quart (19-15), arribant a l’equador de l’encontre amb un petit forat de set punts d’avantatge (38-31).

A la represa, la solidaritat de totes les línies de l’Arenys a l’hora d’anar a buscar el rebot impedirien que el Mollet pogués empatar. Tot i que els verds patirien el seu pitjor moment en atac, la defensa maresmenca continuaria rutllant per tal d’arribar als últims deu minuts mantenint el control (48-44).

En el darrer període, l’Arenys recuperaria les sensacions ofensives de l’inici, anotant 23 punts en els últims deu minuts del partit per certificar el segon triomf de la temporada a la Lliga EBA (71-64).

El verd-i-negre Marc Bauzà destacaria amb una bona aportació (18 punts, 6 rebots i 11 de valoració), igual que Terrence Bieshaar (9 punts i 8 captures en 24 minuts). L’Arenys, novè del grup C-A (2/5), visitarà dissabte la pista del VIVE El Masnou (20h).