La millor defensa possible (75-34)

0
    38

09/11/2015 – El júnior del FIATC Joventut només permet anotar 34 punts al Manresa i continua pressionant l’Hospitalet per recuperar la segona plaça.

La Penya sumaria el setè triomf de la temporada a l’Olímpic, sent molt superior a un Bàsquet Manresa que tal sols podria assolir dobles dígits d’anotació en un dels quatre parcials del partit.

Malgrat tenir la baixa de dos jugadors importants com Charis Liounis i Nenad Dimitrijevic, el FIATC Joventut no patiria en excés per dominar el duel des de l’inici.

El ritme ofensiu seria totalment verd-i-negre, mentre que en defensa els badalonins podrien frenar amb eficàcia les situacions d’un contra un provades pel rival.

El Manresa només anotaria nou punts durant el primer període (17-9), dada que deixava ben clares les dificultats sofertes pels visitants a Badalona. Al descans, la Penya havia trencat ja el partit (39-19) i el parcial de 20 a 9 del tercer quart només faria que incrementar l’avantatge verd-i-negre (59-28).

Tot i dominar clarament, el júnior de Dani Miret no abaixaria el nivell defensiu en cap moment, guanyant l’últim parcial per un clar 16 a 6 (75-34). Alex Galán, amb 18 punts 8 rebots i un 30 de valoració, i Pep Busquets, amb 15 punts i 20 de valoració serien els jugadors més inspirats del FIATC Joventut.

Sortint d’una lesió, Eric González també tindria una bona aportació, capturant 10 rebots i tancant l’encontre amb una valoració de 14 crèdits. Els cadets Arnau Parrado, Joel Parra i Jon Aldecoa podrien gaudir de minuts.

El triomf sumat el passat cap de setmana contra el Bàsquet Manresa manté la Penya en tercera posició (7/3), a només un partit de l’Hospitalet (8/2). El pròxim dissabte (19:30h), al FIATC Joventut li espera un derbi molt calent a la pista del Sant Josep (6/4).