BDN Music Festival, el festival per presentar una nova xarxa de cultura i música al Barcelonés Nord

  0
  32

  El 4 de juliol, de 17:30h a 21:00h, al Centre Cultural l’Escorxador, es presentarà públicament al col·lectiu Musaik: un grup d’agents culturals de tota mena -sales de concerts, escoles de música, associacions culturals…- pertanyents al Barcelonès Nord que decideixen unir-se per intentar oferir allò que troben a faltar en l’escena musical del seu voltant.

  BDN Music Festival

  L’Estraperlo (Club del Ritme), El Círcol, La Rotllana, Sapsque -entre molts d’altres- començaran oficialment un camí plegats aquest 4 de juliol, on el cartell ja està confirmat: hi haurà espai per a la reivindicació i la informació, però sobretot per una selecció de concerts de grups d’estils diversos, de més emergents i de més experimentats, per fer un petit tast de tot el potencial que tenim ben a prop i que, en part, és el caldo de cultiu que Musaik aspira a fer créixer i consolidar.

  Hi podràs veure des de la música clàssica del festival Reafina, l’acordió diatònic de l’Adrià Serra, el cantautor David Ros, la música urbana de Piña colada o el DJ Digga E dominant els plats. L’entrada serà gratuïta i hi haurà barra durant tota la tarda.

  Alguns dels objectius que es marca Musaik són fer vibrar la ciutat per sacsejar el talent local i emergent, donar espai a nous públics i enfortir-se mútuament entre les diferents parts per arribar més lluny en un camí que, sovint, és hostil, i més encara si es fa en solitari.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí