La platja dels Pescadors s’omple de rugbi platja formatiu

  0
  30
  Rugby Club Badalona

  La platja dels Pescadors va ser l’escenari de la cinquena edició del Torneig de Rugby Platja formatiu, organitzat pel Rugby Club Badalona. Més de 200 nens i nenes de diferents clubs van participar d’aquesta jornada. Malgrat la pluja caiguda en alguns moments, aquesta no va afectar els rugbiers, desenvolupant-se el torneig amb una total esportivitat i germanor, i amb el tradicional i obligat tercer temps on tots els jugadors i staffs dels equips comparteixen un entrepà i una aigua, xarrant de les millors jugades. D’aquesta manera, es van complir els objectius fixats per l’organització, fent prevaldre la germanor entre jugadors i el fet de gaudir del seu esport abans de la competició i les victòries.

  Des del Rugby Club Badalona fan una valoració molt positiva d’aquest torneig, el qual augmenta, any rere any, l’interès a participar-hi, amb un gran ressò a la ciutat. L’objectiu d’aquesta trobada és, a més de la germanor entre esportistes, atreure nens i nenes per a practicar l’esport del rugbi, una disciplina que va més enllà de la competició i s’emmarca dins d’un ambient festiu. Des del club mostren la seva satisfacció per l’augment de llicències de jugadors.

  Aquesta ha sigut la primera activitat de rugbi platja a Badalona. El pròxim dissabte 6 de juliol se celebrarà, a la platja del Pont del Petroli, la 23a edició del Torneig de Rugby Platja en categoria Sènior o Veterans.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí