Belmonte es queda lluny de les medalles a Gwangiu

  0

  Tal com ja vaticinava el seu entrenador Fred Vergnoux, Mireia Belmonte no arribava als mundials de Gwangiu en el seu millor moment. Així ha quedat demostrat amb els resultats obtinguts per la nedadora badalonina.

  Belmonte tan sols ha pogut arribar a una final, la de 1500, i per la baixa de darrera hora de la nord-americana Katie Ledeky, després d’haver obtingut el novè millor temps a semifinals. La nedadora de Badalona ja havia quedat eliminada abans als 200 estils i als 400 lliures.

  La seva prova favorita, de la que era l’actual campiona del Món i vigent campiona olímpica, tampoc ha deixat bones sensacions. Belmonte es classificava per a les semifinals dels 200 m papallona amb el 16è millor temps, quedant posteriorment fora de la final.

  Fred Vergnoux advertia que aquests campionats haurien de servir com a punt de partida de cara a la preparació per als Jocs Olímpics del 2020. Avui en dia, Belmonte es troba lluny de poder lluitar per les medalles, però queda un any sencer per poder intentar recuperar la seva millor versió.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí