Belmonte i Jordi Garcia sumen medalles a Budapest i Barcelona

0
    40

La nedadora badalonina Mireia Belmonte, i el triatleta Jordi Garcia, van obtenir grans resultats en les seves competicions, disputades a Budapest i Barcelona respectivament.

Belmomte va participar en la prova de la Copa del Món del país magiar. El seu bagatge va ser de dues medalles (or i bronze) i classificació per a cinc finals. L’or va arribar a la prova dels 800 lliures, amb un temps de 8:31,42. La segona medalla, la de bronze, va arribar en la prova dels 400 estils, quedant-se a 11 centèsimes de la plata aconseguida per l’hongaresa Jakabos, amb un temps de 4:41,81.

La campiona olímpica també va classificar-se per a les finals dels: 400 metres lliures, quedant-se a les portes d’obtenir medalla, 200 estils, i 200 papallona, després de ser repescada quan a la prova classificatòria va registrar el novè millor temps.

Aquesta prova de la Copa del Món és el punt de partida d’una temporada que culminarà amb els Jocs Olímpics de Tòquio 2020, en els que Belmonte vol aspirar al repte de sumar noves medalles al seu palmarès.

Jordi Garcia segon a Barcelona

El passat diumenge es va disputar la triatló de Barcelona, en la qual participava el badaloní Jordi Garcia. El triatleta del Club Natació Badalona va ser el segon classificat de la prova olímpica, amb un temps total d’1.46.00, a menys d’un minut i mig del guanyador, Francesc Godoy. Garcia va obtenir un temps de: 16:29 en natació, 53:54 a la prova ciclista, i 33:27 a la prova atlètica.