Obertes les inscripcions per la II Cursa d’Orientació Solidària de Fundació Salut Alta

  0
  42

  El diumenge 27 d’octubre la Fundació Salut Alta ofereix una jornada de portes obertes al barri a través de la II Cursa d’Orientació Solidària organitzada conjuntament amb el Club d’Orientació de Catalunya.

  Aquesta Cursa és un format que s’adapta a perfils de totes les edats ja que són els participants qui decideixen el recorregut a fer. Així doncs, es pot prendre com un agradable passeig o bé com una activitat esportiva competitiva.

  Es pot escollir participar en la categoria individual, grupal o familiar i cal fer la inscripció prèvia a través d’un formulari online obert fins el 20 d’octubre. Tota la informació està present a la pàgina web.

  Setmanalment des de la Fundació es duen a terme activitats socioeducatives a infants, adolescents i famílies del barri La Salut de Badalona. Però a més de l’acció educativa, l’acompanyament i el treball amb les famílies, l’entitat també considera el treball amb l’entorn com un pilar de la seva metodologia. D’aquesta manera, dur a terme una cursa d’orientació permet conèixer aquesta zona de la ciutat, viure la diversitat que hi ha al barri en primera persona i col·laborar amb els projectes de l’entitat.

  L’edició d’enguany repeteix la col·laboració d’empreses com Tusgsal, Caldo Aneto, Chupa-chups, Mercabarna, Bon Preu o la cooperativa La Sargantana, amb aportacions per a l’entrega de premis i sorteig de productes entre els participants.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí