Segon plat fort consecutiu

  0
  38
  club-basquet-prat-perd-contra-el-melilla-per-les-absencies.jpg

  26/02/2016 – Després de visitar la pista del Quesos Cerrato (94-63), el CB Prat torna a veure’s les cares contra un dels ‘grans’ de la LEB Or: el Melilla.

   

  Al vinculat del FIATC Joventut li han vingut els rivals més difícils de cop. La configuració del calendari així ho ha volgut i el CB Prat s’ho agafa amb esperança. La jove plantilla potablava és conscient que la salvació serà difícil, però ho treballarà fins al final.

   

  Un cop digerit el mal dia patit a Palència (94-63), el bloc de Roberto Sánchez es prepara per rebre dissabte (18:15h per FEBTV) el segon classificat de la LEB Or: el Melilla Baloncesto.

   

  La formació potablava afronta aquest partit tancant la classificació (6/16) i a dos triomfs de la permanència, marcada ara pel Planasa Navarra (8/14). Els d’Alejandro Alcoba, per la seva part, continuen somiant amb l’ascens directe (16/6), tot i mantenir-se a tres partits del Quesos Cerrato.

   

  Només resten set jornades pel final de la temporada regular i el degà necessita arribar a l’últim partit del curs (a casa contra el Quesos) com a màxim a un triomf de distància dels morats. De moment, el Melilla li té l’average guanyat al líder (80-83) i vol guardar-se la carta de l’últim partit de l’any al Javier Imbroda per mirar d’assolir la gesta. 

   

  En la primera volta del campionat, el CB Prat encaixaria una dura derrota davant l’equip d’Alcoba (76-53), però jugant al Joan Busquets tot hauria de ser diferent. Josep Franch, un ex Prat (2009-2010) que acabaria creixent a l’ACB amb la Penya, tornarà a creuar-se amb el club que el va veure debutar dins de les competicions FEB, concretament a la LEB Plata.

   

  El rival del CB Prat ha perdut dos dels seus darrers tres desplaçaments, tot i que a casa s’està mostrant impecable (vuit triomfs consecutius). A nivell estadístic, el degà acredita una mitjana de quasi 80 punts per partit (79.6), xifra força superior a la del vinculat del FIATC Joventut (68.8).

   

  Farcida de jugadors experimentats com Pablo Almazán (9.5 de valoració), Franch (7.4), Hernández-Sonseca (14.9), Suka-Umu (11.9) i Zengotitabengoa (10.3), el Melilla també compta amb efectius en constant creixement com Brandon Edwards (12.9 de valoració mitjana en el seu segon any a LEB).