Biblioteques de la ciutat amplien horaris per permetre l’estudi nocturn

  0
  can casacuberta.jpg

  22/05/2017 – Els equipaments de Llefià i el Centre obren fins passada la mitjanit coincidint amb l'època d'exàmens.

  Badalona torna a posar en marxa fins al dia 15 de juny, l’Estudiem de Nit, un programa que amplia els horaris de dues biblioteques de la ciutat amb l’objectiu de facilitar als joves el seu estudi en horari nocturn en èpoques d’exàmens.

   

  Coincidint amb les setmanes prèvies a les avaluacions, el programa afavoreix que els joves que actualment estan estudiant tinguin la possibilitat de fer-ho de nit a dues de les biblioteques de Badalona.

   

  Els dos centres que veuran ampliats els seus horaris són la biblioteca Llefià-Xavier Soto, (C/ Planeta Mart, 2-10) i la biblioteca Can Casacuberta (C/ Mossèn Anton, 40-48). Normalment, les seves instal·lacions tanquen les portes a les 20.30 h, però a partir d’aquest dilluns es mantindran obertes fins a les 0.30 h.

   

  A més, durant tot l’any, l’Ajuntament de Badalona posa a disposició de tota la ciutadania una sala d’estudi ubicada a la planta baixa de l’edifici de El Carme (C. Francesc Layret, 78-82), que de dilluns a divendres està oberta de 10 a 14 h i de 16 a 21 h. La sala de El Carme també està oberta els caps de setmana, els dissabtes, de 10 a 13.30 h i de 16 a 20.45 h, i els diumenges, de 10 h a 13.30 h.