Bimbo, nou co-patrocinador de la Penya

  0
  43
  logotipo-bimbo.jpg

  04/02/2015 – El club i la marca referent d’Espanya en el sector de la panificació arriben a un acord per aquesta temporada i la següent.

   

  FIATC Joventut i Bimbo uneixen les seves forces per tal de seguir creixent. Els bons resultats esportius aconseguits per la Penya han despertat l’interès de diverses firmes de referència i Bimbo ha estat una d’elles.

   

  L’empresa, dedicada al sector de la panificació, és la marca referent d’aquest sector a Espanya, igual que el FIATC Joventut en la formació de joves jugadors de bàsquet.

   

  Bimbo es converteix en co-patrocinador del club, unint-se a Enrique Tomás. El vincle entre Bimbo i el FIATC Joventut, que inclou l’actual temporada i la següent amb opció a ser prorrogat, compromet a les dues parts a sumar esforços per a la difusió entre els joves de valors com la importància de l’esport i d’una alimentació saludable. Aquest objectiu tindrà una especial focalització en els més de 400 joves que integren els equips de base i l’escola de la ‘Penya’.

   

  Aquest divendres dia 6 de febrer, a partir de les 11:30h, tindrà lloc la roda de premsa de presentació de l’acord a la seu del Consejo Superior de Deportes (C/ Martín Fierro, 5, Madrid).

   

  Aquest acte comptarà amb la presència de D. Miguel Cardenal, President del Consejo Superior de Deportes; D. Cayetano Martínez de Irujo, President de la Asociación de Deportistas; D. David Quinzán, director de la Confederación Española de Organizaciones Empresariales – CEOE; D. José Manuel González Guzmán, President de BIMBO i D. Jordi Villacampa, President del Club Joventut Badalona.