Els Termites de Llefià C es mantenen al capdavant de la Lliga de Barcelona

  0
  bitlles catalanes.jpg

  04/02/2015 – Van guanyar les dues últimes jornades a Sant Martí Sarroca amb 46 bitlles i 648 punts. Mentrestant, els Termites B van ser tercers.

  El passat diumenge, 1 de febrer, els Termites de Llefià es van desplaçar fins a Sant Martí Sarroca (Alt Penedès) per competir en les dues ultimes jornades (tretzena i catorzena) de la primera fase de la Lliga de Barcelona de Bitlles Catalanes.

   

  Els Termites de Llefià C es van tornar a classificar a la primera posició guanyant les dues jornades amb un total de 46 bitlles i 648 punts, mentre que el B va ser tercer finalista amb 42 bitlles i 627 punts. En canvi, el grup A va quedar vuitè amb 33 bitlles i 504 punts.

   

  Per altra banda, el mateix diumenge el club badaloní To-K-Fusta també va competir les mateixes jornades però al poble de Sant Salvador de Guardiola (Bages), on va quedar segon amb 35 bitlles i 564 punts, quedant per darrere de Fusta i Ferro (46 bitlles i 632 punts).

   

  Pel que fa la classificació general, en el grup A els Termites de Llefià C han finalitzat aquesta primera fase al capdavant amb 342 bitlles i 4.585 punts, els segueixen els de Castellar i Termites de Llefià B (280 bitlles i 4.258 punts). Pel que fa en el grup B, Fusta i Ferro encapçala la llista amb 275 bitlles i 3.864 punts, mentre que el club badaloní To-K-Fusta han quedat quarts amb 237 bitlles i 3.554 punts.

   

  Ara, a partir del proper cap de setmana, s’iniciaran les competicions de la segona fase de la Lliga de Barcelona de Bitlles Catalanes, on els grups B i C de Termites de Llefià jugaran en el grup títol, els de To-K-Fusta al grup intermig i els Termites de Llefià A al grup cua.