Bloqueig a l’últim quart

0
    58

26/1/20145.- El Badalonès només anota 2 punts en els 6 primers minuts del parcial definitiu, després d’un partit igualat a Sabadell.

Els locals van començar controlant el partit fins que la pressió del Badalonès i les pilotes recuperades van empatar el partit (23-23).

Al segon quart, mateixa dinàmica d’intercanvi de cistelles. Els contraatacs locals deixaven el marcador al descans amb un lleuger avantatge (44-40).

8 punts consecutius de Màlaga a la represa van capgirar el marcador, però el frec a frec es va mantenir i cap equip marxava de més de 4 punts (59-60).

Tot apuntava que el parcial definitiu també seria igualat, però el Badalonès es va bloquejar en atac i només va anotar 2 punts en 6 minuts.

Els dimonis van optar per una defensa en zona, que els locals van trencar molt bé amb dos triples. L’ansietat va aparèixer davant l’encert local i la diferència va augmentar fins el 85-70 final.

El 26-10 de l’últim quart va marcar un partit on només Màlaga va passar dels 10 punts pel Badalonès.

Toca passar pàgina i centrar-se en el partit del proper dissabte a les 19h a La Plana contra el Sant Pere de Terrassa, rival directe separat per només una victòria.

També perd el filial

Tampoc ha estat una bona jornada pel filial a Segona. S’enfrontava a un rival directe a la part alta de la classificació, l’Ubsa B, i va perdre d’un punt.

El partit va ser un derbi igualat, sense grans diferències al marcador i amb alternances entre els dos equips. Fins i tot va tenir tensió típica d’un partit important, sense més conseqüències.

El Sant Adrià va imposar un ritme alt, amb un joc actiu i fluid. Els dimonis responien amb bones jugades en equip però sense estar del tot fins en defensa i fallant tirs lliures.

Tot i així, el Badalonès B va tenir les seves opcions en un final igualat però els tirs no van entrar i la derrota va ser de només un punt (80-79).

La victòria de Sant Quirze i Lluïsos deixa el Badalonès B tercer, tot i la derrota. Precisament els Lluïsos van apallissar la Cultural, en un altre partit on va quedar clara la diferència entre un aspirant a pujar i el cuer de grup.

Dissabte a les 20.30h, oportunitat pel Badalonès B per sumar en la visita de l’Alella, tercer per la cua. La Cultural visita el Mollet, dissabte 17.30h.