Dosi de confiança

0
    34
    llefia-st jordi.JPG

27/1/2015.- El Natzaret domina des del principi un rival directe i suma una victòria important de cara a la confiança de l’equip. A segona, importants victòries de Llefià i Minguella.

La bona sortida del Natzaret va fer que ja al primer quart marxessin al marcador. El 21 a 9 va obligar al Sant Cugat a demanar temps mort per tallar l’embranzida de les badalonines (26-12).

Però al segon quart, mateixa dinàmica: bona selecció en atac, bon percentatge d’encert i solidesa al darrera.

A més, les rotacions mantenen el nivell de l’equip. Al descans l’avantatge era de 21 punts.

Al tercer quart va baixar l’encert però l’equip va saber gestionar la diferència al marcador i controlant la pressió rival, que no aconseguia reduir diferències.

El Natzaret va aprofitar la precipitació rival per tornar a  jugar amb comoditat i controlar el partit fins el 63-42 final.

Victòria contra un rival directe que dóna confiança a l’equip i permet al Natzaret seguir a la zona mitja de la taula.

El proper dissabte a les 19.15h, de nou partit a casa per començar la segona volta contra el Roser, cinquè classificat.

L’equip espera aquesta setmana la resolució del partit contra el Boet que van recórrer la setmana passada per irregularitats a l’acta.

El Llefià no dóna opcions

A segona, el Llefià va superar amb nota la prova a la pista del Sant Jordi de Rubí, que arribava cinquè classificat. Les badalonines van fer un partit molt complet, sense donar opció a les vallesanes.

El partit va començar amb el Llefià marcant el ritme però amb el Sant Jordi mostrant les seves armes: contraatac, tir exterior i molta duresa en el joc. (16-13).

Al segon, les locals van obrir les primeres escletxes gràcies a la defensa  l’encert de Pili Rodríguez i Nei Fuentes. Al descans, 7 punts d’avantatge (28-21).

El Llefià va trencar el partit a la represa arribant al 45-30 al minut 28. Les visitants van endurir més la defensa per intentar retallar diferències.

Amb agressivitat i encert en els triples van intentar posar nervioses a les badalonines. Però amb serenor i bon joc van aguantar l’embranzida i la duresa rival per acabar guanyant 64-52.

Pili Rodríguez va ser la màxima anotadora amb 17 punts, en una victòria on tot l’equip va sumar, demostrant que ha guanyat consistència.

La victòria contra un equip de la part alta permet afrontar la segona volta amb optimisme. El proper partit és un derbi, diumenge a les 18.20 contra el Joventut Femení, el dia de la presentació del club.

La Minguella al complet

Després de dos mesos de baixes i de lesions les blaves van tornar a jugar amb tots els efectius. Amb l’equip al complet la Minguella va guanyar el Parets, segon classificat i candidat a l’ascens.

De fet, al descans el partit ja estava sentenciat gràcies a dos quarts espectaculars i la segona part va ser només un tràmit fins el 70-56.

Victòria important per la Minguella que la setmana que ve torna a jugar a casa contra el Sant Jordi, un rival directe a la classificació, que ve de perdre contra el Llefià.