Bon joc i mal resultat a Manresa (74-72)

0
    47

26/11/2014 – El júnior del FIATC Joventut perd a la capital del Bages en un final molt ajustat i errant un triple final que hauria donat la victòria als d’Adrià Alonso.

Manresa i Penya van disputar un derbi molt dur, on el resultat va acabar somrient al conjunt local. Tot i poder veure’s alguns dels millors moments del Joventut com a equip, els badalonins no van saber trencar el partit quan tocava i ho van pagar al final.

Durant la primera part, cap dels dos equips va estar encertat. Les diferències foren mínimes, sobretot per part d’un FIATC Joventut que no va tenir el dia en atac. Al descans, el Manresa guanyava per cinc punts i amb un marcador escarransit que els beneficiava (35-30).

Al llarg dels 40 minuts, el component físic de les defenses va ser costant. Hi havia contactes continuats i es van xiular moltes faltes, sobretot al segon temps i en contra de la Penya.

El FIATC Joventut va sortir molt bé després del descans, fent gala d’un joc segur i ràpid i amb Nikola Maric imprimint la intensitat necessària per obrir una escletxa en el marcador. Albert Real i Óscar Amo també van estirar al conjunt verd-i-negre, el qual va agafar una renda de 8 punts a favor.

L’excés de faltes – 2 a 12 al tercer quart – va castigar molt a la Penya, i els badalonins no van ser capaços de trencar el duel quan tocava, també limitats per la bona feina del Manresa.

L’últim quart va ser d’alternances constants. Quan els manresans completaven parcials petits de 4 a 0, el FIATC Joventut podia contestar. Amb el  74 a 72 en el marcador, un últim temps mort d’Adrià Alonso va brindar l’opció als verd-i-negres de forçar el temps extra o de guanyar el partit.

Finalment, la bola va anar a parar a les mans d’un Albert Real que es va jugar un triple per vèncer, però el tir no va entrar i el Manresa es va acabar enduent el triomf. Real i Óscar Amo van ser els jugadors més destacats del FIATC Joventut.

La Penya segueix en segona posició a la lliga, amb un balanç de nou victòries i tres derrotes. Diumenge (10:15h), l’equip dirigit per Adrià Alonso visitarà la pista del líder, el FC Barcelona (11/1). A la primera volta, el júnior va perdre clarament contra els blaugranes (59-77).