Bon partit contra L’Hospitalet sense recompensa

0
    31

28/02/2013 – El Badalona va donar ahir la cara a la Feixa Llarga. Els de Càmara van lluitar i van tenir estones de bon joc, però L'Hospitalet va acabar guanyant per 2-1

L'Hospitalet no va permetre que la ratxa victoriosa escapulada passés d'un pírric partit. Els de Miguel Álvarez van insistir i empènyer ahir la mica de més necessària per acabar superant a un notable Badalona que va acabar caient per 2-1. El duel enfrontava a dos conjunts necessitats de punts. Per raons antitètiques, però. L'Hospi necessitava els tres punts per apropar-se a les places de play-off. I el triomf li va concedir la voluntat, ja que només un punt els separa ara del quart. El Badalona volia prendre més distància sobre els últims, però malgrat la derrota la sort va acompanyar-li en forma de desfetes de l'Oriola i el Constància.

Només un canvi va introduir Albert Càmara en l'alineació d'ahir respecte a la de diumenge. Xavi Muñoz va suplir a Javi Moreno, absent per sanció. Fins i tot Pelegrí va poder ser de la partida, malgrat que en la prèvia des del club s'assegurava que seria baixa degut a molèsties físiques. L'equip va trigar només trenta segons en fer-li evident a L'Hospi que anaven a la Feixa Llarga amb la sòlida intenció de guanyar. Yagüe va provar fortuna amb un xut que no va trobar porteria. Però els de Miguel Álvarez van respondre i ells sí, amb encert. Cirio, al minut 3, feia l'1-0.

Amb el gol els locals s'acomodaven i el Badalona dubtava. Van ser uns minuts de domini local i ensopiment badaloní. Però els de Càmara van saber reaccionar i al 41' l'àrbitre va xiular un penal sobre Sobregrau que Pelegrí va encarregar-se de transformar. Amb empat al marcador va acabar la primera part.

En la segona ningú acabava d'imposar-se al rival. Molta igualtat en el joc i poques opcions d'arribar a la porteria contrària. L'Hospi, però, va agafar de nou les regnes i va tornar a fer-se amb la pilota i a dotar de profunditat a les seves accions ofensives. En una d'elles, una centrada de Valentín va ser rematada per Aday, qui va transformar el 2-1. El Badalona no va estabornir-se, va saber-se recuperar de nou del cop. Però L'Hospi va actuar de manera intel·ligent, situant-se molt bé per evitar un possible empat badaloní. La millor opció per igualar la va tenir ja en el temps extra Borja.

FITXA TÈCNICA

CE L'Hospitalet: Craviotto; Rico, Valentín, Viale, Moyano, Barranco (Manel 19'), Pedraza, Aday (Ángel 73'), Coro (Osado 67'), Cirio, Bacary

CF Badalona: Marcos; Ferrón, Sobregrau, Pelegrí, Bermudo; Xavi Muñoz, Borja Abenia, Abraham, Cortés (Gabri 66'); Bueno (Quintillà 78'), Yagüe (Robert 66')

Àrbitre: Salazar López de Oliva (col·legi valencià). Grogues: Bacary, Craviotto (L'Hospi); Pelegrí, Borja, Bermudo, Abraham (Badalona). Doble groga: Manel (L'Hospi)

Gols: 1-0, Cirio (minut 3); 1-1, Pelegrí -penal- (minut 43); 2-1, Aday (minut 65)