La Maratest supera tots els registres i torna a ser un èxit total

0
    30

La segona edició de la Maratest de Badalona va ser un èxit participatiu amb més de 3.300 participants que van ocupar els carrers de Badalona i Montgat en el matí d’aquest diumenge per gaudir d’una carrera-entrenament per a les properes maratons, entre elles les de Barcelona i Roma. Els guanyadors de la prova de 30 quilòmetres van ser Bernat Monter (Unió Atlètica Terrassa) i Degitu Jebesa, mentre que els més ràpids a la prova curta, disputada sobre una distància de 15km, van ser David Guiamet (Slop.cat Sabadell) i Jessica Bonet (Run4you). L’ambient festiu va predominar una jornada en la qual els atletes, malgrat el fred de primer hora, van poder  fer la “tirada llarga” per a preparar els seus propers objectius en marató o en mitja marató, amb totes les necessitats cobertes i en un circuit molt atractiu. D’aquesta manera, es van veure nombrosos grupets de corredors que van realitzat junts la carrera, especialment al voltant de les sis llebres que van marcar els ritmes objectius diferents en marató de 2:45h, 3:00h, 3:15h, 3:30h, 3:45h y 4:00h. El primer classificat de la prova masculina dels 15 km, David Guiamet (50:48), va arribar a meta de la mà del segon classificat, Sergio Enríquez del Pratenc AA. El tercer classificat va ser l’atleta dels Amics Atletisme Andorra amb un temps de 51:23. Als 30 km, Bernat Monter va arribar destacat fent un temps de 1:45:12. El va seguir Hassane Jaouadi (1:52:21) i Ernest Sans (1:53:24). A la prova femenina de 30 km, Degitu Jebesa va ser  la més ràpida de la jornada amb una marca de 2:00.06, seguida de Paula Salgado del C.A. Sant Celoni (2:05:35) i d’Elena Hidalgo de la Unió Atlètica Ripollet (2:07:02). Jessica Bonet del Run4you (1:01:55), Ana Belén Garcia del C.A. Granollers (1:01:59) i Encarna Viñas del Girona Costa Brava (1:07:50) van ocupar les tres primeres posicions a la cursa de 15 km.