Bona imatge del Natzaret tot i la derrota

0
    45

23/12/2014.- El Sant Andreu s’enfrontava a un dels equips més potents, el Tordera, i va donar la cara jugant en equip.

L’objectiu de les badalonines era competir i donar una bona imatge davant un equip ple d’internacionals i dissenyat per guanyar.

El joc en equip del Sant Andreu va plantar cara a les individualitats de les locals.

Al descans el desavantatge era d’11 punts, però va ser al tercer quart quan es va veure el millor Natzaret. El Tordera va arribar a guanyar de 20 però la reacció de les visitants les va deixar només 6 per sota al acabar el parcial.

Als moments definitius es va imposar el talent però la imatge del Natzaret va ser molt bona en una pista complicada.

Eli Calvo amb 15 punts i Maria Garrido i Nerea Castro amb 14 van ser les jugadores més destacades del Sant Andreu.

Les jugadores poden marxar de vacances satisfetes de la feina feta. L’equip acaba el primer tram de temporada vuitè amb balanç equilibrat de victòries i derrotes.

El Llefià fa treballar el líder

A Segona, les badalonines van visitar el líder invicte de grup amb 4 baixes, però van saber jugar les seves cartes i a punt van estar de donar la sorpresa.

Ja des del principi la superioritat interior es va fer evident amb la pivot localm Khady, segurament la més determinant del grup.

El Morell es va col.locar 12-0 de sortida, però quan semblava que el partit es posaria molt costa amunt, la defensa d'Eli Barranco va frenar l'empenta local i tirant d'orgull, el Llefià va anar entrant al partit.

Les dinàmiques van canviar al segon quart, i les badalonines van guanyar el parcial i es van col.locar a només tres punts (23-20). Però la solvència del líder va tornar a aprèixer per col.locar-se 10 punts amunt al descans.

El Llefià no va sortir bé a la represa i l'avantatge va arribar fins el 45-28. Tot i semblar que el partit estava sentenciat, l'equip va seguir lluitant i falta de 20 segons pel final el resultat era de 52-50, gràcies al ritme de Pili Rdríguez i Miriam Valls en atac.

El quart definitiu va ser badaloní, però el Morell va mantenir la calma a la última jugada i als tirs lliures per acabar guanyant el partit. Tot i la derrota, la sensació és molt positiva després de plantar cara al líder i estar a punt de guanyar a domicili.

Pas enrere de la Minguella

També va perdre la Minguella però amb sensacions molt diferents. La derrota davant el Sitges despenja les blaves de les posicions capdavanteres. L’equip es va presentar al partit amb les baixes de 4 de les 5 jugadores titulars i ho va acusar.

La derrota per 29 punts és un cop dur per a un equip que lluitava per estar entre els primers. L’aturada de Nadal ha de servir per recuperar efectius i sensacions.