Bona participació badalonina en la 1a regata de batel

  0
  59

  Él Port de Badalona va viure el passat dissabte, la primera regata de la lliga de batel, en la qual van participar diverses tripulacions dels tres clubs badalonins: el Club de REM Badalona, i les seccions de rem del Club Natació Badalona i el Club Nàutic Bètulo. La prova va estar marcada pel vent en la part exterior del port.

  El Rem Badalona era l’entitat que portava una participació més nombrosa, obtenint un total de 5 primers llocs; Cadet, Juvenil i Sénior femení, Juvenil i Veterà masculí, i 2 segones posicions; Sènior masculí i Veterans B.

  La secció de rem del Club Natació Badalona també va poder obtenir uns bons resultats. Els dos juvenils van pujar al podi: segones les noies i tercers els nois. L’equip Veterà femení va finalitzar en segona posició.

  Per la seva banda, el Club Nàutic Bètulo va participar en les dues categories sèniors, la femenina amb dos equips, i en categoria de Veterà masculí. Les noies van obtenir un meritori segon lloc, mentre que tant els sèniors com els veterans masculins finalitzaven tercers les seves sèries.

  La pròxima regata d’aquesta lliga tindrà lloc el 29 de febrer a la localitat de Santa Cristina d’Aro.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí