Sense pietat dels Hurricanes (52-14)

0
    26

Aclaparadora victòria dels Badalona Dracs en el seu tercer partit de la LNFA, contra Hurricanes Saragossa. Els d’Òscar Calatayud no van donar cap mena als aragonesos, i ja, a la conclusió del primer quart, el marcador registrava un concloent 32 a 0.

Dracs no va trigar a inaugurar el marcador de Montigalà, anotant el primer touchdown en la seva primera acció ofensiva després d’una recuperació. El quarterback nord-americà, Anthony Gardner, va ser el gran protagonista del partit, amb un total de sis passades culminades en touchdown; tres a Marquese Surrel, dos a l’alemany Nico Lester, i una cap a Javier Fernández.

La defensa badalonina també es va afegir a la festa. Dues intercepcions, en la mateixa end zone visitant, van permetre sumar 4 punts en el decurs del primer quart. El jugador defensiu Javi Garcia, va ser l’autor del serè touchdown negre-i-plata després d’un bloqueig defensiu.

La primera anotació d’Hurricanes va arribar durant el segon quart (39 a 7). El tercer touchdown de Surrell tornava a posar ordre abans del descans (46 a 7).

Amb el partit liquidat, Òscar Calatayud va donar descans als jugadors més importants, deixant la batuta del joc ofensiu a Sergi Gonzalo, complint a la perfecció durant tota la segona meitat.