Bons resultats de l’ASJUBA a la Copa Catalana de Judo

0
    28
    ASJUBA.JPG

26/11/2015 – Carlos Benavente es va proclamar campió per tercer any consecutiu, mentre que Kevin Pesado va assolir el segon lloc.

El passat dissabte, 21 de novembre va tenir lloc la Copa Catalana de Judo de categoria Aleví, pels nascuts l'any 2004 i 2005, a Girona. Un esdeveniment organitzat per la Federació Catalana de Judo i que va aplegar més de nens i nenes de tot el territori, entre els quals cinc judoques de l'Associació Judo Baetulo. La competició es va desenvolupar per sistema de lligues per quatre per promocionar la categoria i que tots els participants poguessin fer un mínim de tres combats.

Per la seva part, els judoques badalonins van participar amb el seu equip amb molt bons resultats, seguint la seva línia de progressió competitiva i mostrant caràcter lluitador.

Destacar que el primer lloc va ser destinat per a Carlos Benavente, campió a la seva categoria per tercer any consecutiu; el segon a Kevin Pesado, lluitant amb altres competidors amb més experiència i grau de cinturó. D'altra banda, Iker Alfonso, Salvador Correa i Marta Licerán van lluitar amb molta força i experimentats quedant, per punts, en tercer lloc. Pel que fa Erik Asensio no va poder lluitar, ja que malauradament es va lesionar a l'escalfament.