Booker frustra la remuntada i enfonsa una Penya que paga car un nefast primer temps (86-94)

0
    31
    Laprovittola, llançant a cistella contra l'UCAM. / David Grau

Els equips que estan lluitant per la permanència li estan fent la guitza al Divina Joventut. Primer va ser el Breogán, després el Delteco GBC i aquest cop va ser l’UCAM Múrcia. Els de Sito Alonso es van endur el triomf de l’Olímpic (86-94) davant d’una Penya que, tot i remuntar espectacularment en la segona part, va pagar molt cara una primera meitat on va ser completament superada pels murcians, molt més intensos i agressius, repartint estopa en defensa, i encertadíssims en els triples (9/17 al descans).

Askia Booker (27 punts i 35 de valoració) va ser un autèntic malson i en els minuts finals va desactivar la reacció dels verd-i-negres, que després d’arribar a perdre per 24 punts (30-54) es van refer amb gran tercer període (28-11 de parcial). Els de Carles Duran van fer somiar amb el triomf en l’últim quart (77-80 a 4 minuts del final), però el nord-americà de l’UCAM, va liderar un parcial de 2-10 que ja va ser letal, obligant la Penya a tornar a remar a contracorrent (79-90). Els badalonins no van deixar mai d’intentar-ho, al ritme dels triples de McFadden, però el seu esforç i el seu pundonor no va tenir recompensa. A més, aquest cop Laprovittola, tot i acabar amb 20 punts, no va estar gens clarivident en els moments decisius, on va arribar just de forces, i Carles Duran tampoc va poder comptar en els darrers minuts amb un Marko Todorovic que estava sent dels millors (21 punts). El montenegrí va patir un fort cop al genoll i no va poder acabar el matx, que va suposar un nou gerro d’aigua freda per als verd-i-negres en un final de curs que està fent pujada. Diumenge arriba el Manresa i toca reaccionar per no perdre el tren dels “playoffs”.