Broadway i els musicals tornen a conquistar el Zorrilla

  0
  35
  Com-tornar-a-Broadway-foto.JPG

  10/05/2014 – L'Orfeó Badaloní i l'Oca Underground tornen a col∙laborar per portar de nou a  l'escenari el cèlebre concert dedicat al teatre musical, Com tornar a Broadway!

  Per tercer any consecutiu, i després de la positiva experiència de les darreres edicions, l'Orfeó Badaloní i l'Oca Underground tornen a col∙laborar per portar de nou a  l'escenari el cèlebre concert dedicat al teatre musical, Com tornar a Broadway!

   

  Una vegada més, el Teatre Zorrilla posarà a disposició acollirà el públic amant d'aquest  gènere musical. Un espectacle amb orquestra de deu músics i més de cinquanta cantants a l’escenari; amb la intervenció del cor, solistes i una selecta formació orquestral, que es dibuixa com un repàs històric dels musicals més emblemàtics de sempre, amb la particularitat afegida d’oferir totes les peces traduïdes i arranjades al català.

   

  Emmarcat dins les Festes de Maig des de fa dos anys, ha estat reconegut com a  'activitat recomanada' dins del programa que edita l'Ajuntament de Badalona. Tindran lloc dues sessions aquest diumenge: a les 12 i a les 18h.