Badalona neteja el Bosc d’en Vilaró i la Vall de Sant Jeroni

  0
  41
  Festa del bosc 1.jpg

  10/05/2014 – L’activitat s’inclou en la jornada de sensibilització sobre els residus presents en els espais naturals que, sota el lema de Let’s clean Europe, se celebra a tot Europa.

  L’Ajuntament de Badalona, en col·laboració amb el Parc de la Serralada de Marina de la Diputació de Barcelona, organitzen dissabte dia 10 operacions de neteja al Bosc d’en Vilaró i a la Vall de Sant Jeroni. L’activitat s’inclou en la jornada de sensibilització sobre els residus presents en els espais naturals que, sota el lema de Let’s clean Europe, se celebra a tot Europa.

   

  L’activitat es desenvoluparà entre les 9 i les 13 hores del matí. Grups de voluntaris, entre els quals hi ha el Cercle d’Amics dels Parcs Naturals, portaran a terme la neteja al voltant de la urbanització del Bosc d’en Vilaró. Un altre grup de voluntaris, amb la participació de la Comissió de Residus de l’Hospital Germans Trias i Pujol, se centrarà en la zona de la Vall de Sant Jeroni. Un cop acabat es farà una valoració dels residus recollits i es realitzarà una visita guiada al monestir de Sant Jeroni de la Murtra.

   

  L’operació té dos objectius: restaurar l’hàbitat i el paisatge, i sensibilitzar a la ciutadania visualitzant de forma directa l’efecte dels comportaments incívics.