Bronze d’Adrià Fernàndez al Top Catala d’Absolut de tennis de taula

  0
  CTT Badalona.jpg

  02/01/2018 – El Club Tennis Taula Badalona classifica, per primera vegada, a dos jugadors en aquesta competició.

   

  Per primera vegada dos jugadors del Club Tennis Taula Badalona s’han classificat per al Top Català Absolut, celebrat el dissabte 23 de desembre a la capital de Les Garrigues. I no van ser tres per ben poc, ja que Pau Nolis va quedar-se com a segon reserva.

   

  Nova fita aconseguida pel jove palista badaloní després de disputar el Ciutat de Barcelona, aquesta vegada pujant al podi del Top Català Absolut en la seva primera participació, ja que la temporada passada va quedar fora per una posició.

   

  El jugador del CTT Badalona va mostrar-se molt sòlid a Les Borges Blanques, on va estar a punt de donar la sorpresa davant el campió, el jugador de Superdivisió, Oriol Monzó (que jugava a casa), amb qui es va avançar per 2 a 0 i va disposar de finals ajustats en els dos darrers jocs. També amb el local Josep Lluis Andrade, amb qui finalment empataria a victòries, Adrià Fernàndez va cedir per 2 a 3. La resta del Top el blau va ser impecable, només va estar contra les cordes davant del també borgenc David González (3-2).

   

  D’altra banda, Antoni Prados va realitzar també un molt bon joc, però sense premi. Tot i finalitzar setè (defensava un sisè lloc), Prados va poder guanyar gairebé tots els partits i va ser probablement un dels jugadors que va guanyar més onzes. 2 a 3 amb Albert Kenji Matsuoka, amb González, amb Andrade i fins i tot amb Monzó van deixar tocat anímicament al mataroní, que només va poder amb Porta.