Lorenzo Melchiorre completa la tripleta americana dels Dracs

  0
  18
  Lorenzo Melchiorre .jpg

  02/01/2018 – L’equip començarà la lliga nacional el 14 de gener, on s’iniciarà la defensa pel títol assolit en 2017.

  A poc menys de dues setmanes per començar la Lliga Nacional de Futbol Americà 2018, l’equip d’Oscar Calatayud va agafant forma de cara al debut en la competició de la lliga, el pròxim 14 de gener, on s’iniciarà la defensa pel títol aconseguit en 2017.

   

  Lorenzo Melchiorre, de 1,79 metres d’alçada i 85 quilos de pes, va néixer fa 22 anys a East Stroudsburg, en l’estat americà de Pennsilvanià.

   

  Va començar a destacar jugant a futbol americà al Milford Academy, per després passar pel High Shcool d’Island Stroudburg North, on es va graduar en 2013. Després del seu pas per l’institut, Mechiorre va ingressar a l’American International College (AIC) de Springfield (Massachusetts). En les files dels Yellow Jackets de l’AIC va estar jugant fins a la passada temporada, sent un dels capitans de l’equip, un pilar en la defensa i destacant també en els equips especials. En els seus 40 partits com Yellow Jackets, entre 2014 i 2017, va sumar un total de 162 placatges i vuit intercepcions.

   

  L’arribada de Melchiorre serà un gran reforç per a la defensa badalonina i també per al seu atac, on podrà exercir les funcions de runningback o wide receiver. L’entrenador Oscar Calatayud completa així la tripleta forana amb Brandon Ravenel, Mitch Sanders i Lorenzo Melchiorre.